Avui és
S'ha de repetir el judici a Stern i Roura

dijous, 13 de setembre del 2007

Girona és antimonàrquica

En el context de la visita a la ciutat de Girona del rei espanyol el dia d'avui, una part de la població ha manifestat la seva oposició a la monarquia amb actes durant tota la jornada.
Gairebé mig miler de persones s'han manifestat aquest vespre en protesta per la presència del monarca espanyol a la ciutat, on ha anat per assistir a l'acte d'inauguració del Parc Científic i Tecnològic de la Creueta. A la manifestació unitària hi han donat suport diverses entitats de l'òrbita de l'Esquerra Independentista, com ara CUP, el sindicat SEPC, Maulets, MDT, Endavant o el casal El Forn.
Els manifestans han fet lectura d'un manifest contrari a la presència borbònica a Girona, on es qualificava la monarquia com a "símbol de l'ofec nacioanl dels catalans" i de "llosa", a part de criticar la rectora de la UdG -Anna Maria Geli- per haver convidat el rei d'Espanya a l'acte. Durant la protesta s'han cridat consignes contra el rei espanyol i també hi ha hagut la crema de diverses fotografies de Juan Carlos I.